به گزارش مشرق به نقل از برنا، اکنون داشنمندان دانشگاه ام آی تی (MIT) آمریکا، با طراحی مدل رانندگی انسان، الگوریتمهایی معرفی کردهاند که به کمک آنها میتوان حرکات رانندههای دیگر را پیشبینی کنند.
بر اساس گزارش پاپ سای، محققان ام آی تی به منظور اینکه الگوی رانندگی انسان را شبیهسازی کنند مجبور بودند تا حرکت یک خودروی حقیقی را به 2 عامل عمده یعنی شتابگیری و کاهش سرعت، تبدیل کنند. به این ترتیب به کمک نصب حسگر، این حرکات را به صورت رایانهای درآوردند. با جمعبندی این اطلاعات، دانشمندان میتوانند موقعیت بعدی خودروی در حال حرکت را پیشبینی کنند. با جمعبندی این اطلاعات دانشمندان تاحدی قادرند رفتار انسان را هنگام رانندگی، شبیهسازی کنند.
به این ترتیب این الگوریتم عوامل دیگر محیطی مانند تقاطعها را نیز ارزیابی میکند.
سامانه هوشمند حمل و نقلی که محققان ام آی تی (MIT) طراحی کردهاند به سرعت محدودههایی که در آنها احتمال تصادف 2 خودرو با یکدیگر وجود دارد را مشخص میکنند.
به منظور آزمایش این سامانه، محققان نحوه عملکرد 2 خودوری کوچک را به صورتی مورد مطالعه قرار دادند که در یکی از خودروها سامانه هوشمند حرکتی نصب شده بود و کنترل خودرو دیگر توسط انسان انجام گرفت. به منظور اینکه در این آزمایش نحوه رانندگی یک فرد ثابت نباشد، رانندههای خودرو در طول آزمایش تعویض شدند. در نهایت با انجام یک صد آزمایش، در 97 مورد از تصادف حتمی جلوگیری شد.